Login leerkrachten  • Kinderen 1
  • Schoolgebouw1
  • Ballonnen
  • Ingang
  • Kinderen 2
  • Laptop
  • Schoolgebouw2
  • Kinderen 3
  • Hek

Fotogalerij

Welkom in de fotogalerij!  Hier vinden jullie fotoalbums terug van de verschillende activiteiten die plaatsvonden. Veel kijkplezier!

SCHOOLJAAR 2020-2021

 

Raamstickers

Raamstickers

In overleg met al onze kinderen kwamen we tot concrete afspraken voor de speelplaats. Deze zijn vanaf nu visueel voorgesteld met raamstickers. Wij zijn alvast tevreden met het resultaat. Met dank aan S’print en de klas 6C voor het ontwerp en de realisatie hiervan! ?

Strapdag

Strapdag

STRAPDAG vandaag! "MERCI" aan de oudervereniging voor de lekkere opkikker bij de start!

Internen

Internen

We hebben op onze lagere school 13 internen. Samen met hun juf of meester gingen we een kijkje nemen op het internaat en op hun kamer!

think pink

think pink

Lieve juf Marleen We denken vandaag speciaal aan jou en duimen voor een vlot herstel

vastenactie - juf Saskia

vastenactie - juf Saskia

Zoals u wellicht nog weet, fietste juf Saskia, samen met haar man Jort, van Grimbergen naar Santiago de Compostela ten voordele van Think Pink. Onze vastenactie hiervoor kon jammer genoeg niet doorgaan. Maar zoals u kon lezen in onze brief hernemen we nu deze actie. Juf Saskia vertelde donderdag aan uw kind haar reisverhaal en toonde prachtige foto's van hun avontuur. Vul dus snel de sponsorkaart van uw kind in en steun hierbij de actie van onze lieve collega! DANK U WEL! 

middagactiviteiten op maandag

middagactiviteiten op maandag

Op maandag organiseren we de leeshoek voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar, veldlopen voor het 3de leerjaar, koor en schaken voor het 5de leerjaar en netbal voor het 6de leerjaar! Ook onze enthousiaste leerlingenraad helpt hierbij! 

middagactiviteiten op dinsdag

middagactiviteiten op dinsdag

Wat kan je tijdens de middag doen op dinsdag? De leerlingenraad speelt spelletjes op speelplaats 1-2-3, er is voetbal voor het 3de leerjaar, veldlopen voor het 1ste leerjaar, koor voor het 4de leerjaar en basketbal voor het 5de leerjaar.

middagactiviteiten op donderdag

middagactiviteiten op donderdag

Wat staat er donderdag op het programma? Dans voor het 1ste, 2de en 3de leerjaar, leeshoek voor het 4de, 5de en 6de leerjaar, koor en voetbal voor het 6de leerjaar

middagactiviteiten op vrijdag

middagactiviteiten op vrijdag

En tot slot onze activiteiten op vrijdag: leeshoek voor 1-2-3, veldlopen voor het 2de en 4de leerjaar, dans en orkest voor 4-5-6. Op deze manier zorgen we ervoor dat de speelplaats wat ontlast is en onze kinderen zich niet kunnen vervelen.

Sinterklaas

Sinterklaas

Dank u Sinterklaasje!