• Kinderen 1
  • Kinderen 3
  • Hek

Raad van bestuur

De Raad van Bestuur is de eigenlijke organisator van het onderwijs in onze school. Zij is verantwoordelijk voor het beleid en de beleidsvorming en schept de noodzakelijke voorwaarden voor een goed verloop van het onderwijs.

• Voorzitter: Francine Hardeman
      • Ondervoorzitter: Georges De Viegher
      • Secretaris: Hugo Tastenoy
      • Leden: Godelieve De Ridder, Wim Nicolaï, Jan Degadt, Joseph Vaneygen, Johan Vanden Driessche, Viviane Demeulenaere

Directie

De directie staat in voor de dagelijkse leiding van de school. (Foto's van links naar rechts)

• Kleuterschool: Karin Bulterijs, directeur
      • Lagere school: Johan Van Linthoudt, directeur

Miranda Meertens, pedagogisch directeur

DSC0040     MGL1095   Miranda

Onderwijzend personeel

Het onderwijzend personeel bestaat uit de groep titularissen, vakleerkrachten en zorgleerkrachten.

Administratief personeel

Het administratief personeel staat de directie bij in het administratief beheer van de school en bij het verzorgen van zieke of gekwetste kinderen. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor ouders en bezoekers bij administratieve en financiële vragen, bij ziektemeldingen en verzekeringen.

Onderhouds- en technisch personeel

Het onderhoudspersoneel draagt zorg voor het onderhoud, de netheid en de verfraaiing van de schoolgebouwen en de schoolomgeving. Ouders en kinderen kunnen bij hen ook terecht voor de verloren voorwerpen.